Indkøbskurv  :0 Vogn
Valutaer:
 
Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Fragt og levering
Forsendelse
Alle elementer afsendes indenfor 1-2 hverdag placere din ordre, mod betaling verifikation. Ved forsendelse, vil du modtage en bekræftelse forsendelse e-mail med luftfartsselskabet og bestille sporingsoplysninger. Du kunne spore det på Express hjemmeside.Hvis du ikke modtager de sporingsoplysninger inden for 3 dage, bedes du tjekke din spam-boks eller kontakt vores kundeservice.
Oplysningerne Leverancen omfatter fulde navn, korrekt Gade, email adresse, postnummer og telefonnummer. Hvis enten adresse eller telefonnummer ikke er korrekt, vil du ikke modtage elementerne, du vil være ansvarlig for den tabte. Så venligst igen tjekke din leveringsadresse og sørg for, at der er nogen til at underskrive pakken.
Som sædvanlig, tager det 5 til 7 hverdage for dig at få pakken.

Retur
Alle elementer er kvalitet kontrolleres. Hvis en eller anden grund du er utilfreds med dit køb, er du velkommen til at kontakte os via E -mail eller chat med os online først.
Gør sikker på, at du anmode om tilladelse for Returns Merchandise inden for 30 dage efter modtagelsen for refusion. vores rettidig returnering af ubrugte, uvasket, eller defekte dele skal omfatte sælgeren emballage og tags og skal være i samme stand, som da det blev modtaget. Retur der er beskadigede, snavsede eller ændret, kan ikke accepteres, og vi accepterer ikke din refusion.
Når vi har modtaget pakken, som du sender, vil vi gøre restitutionen for dig inden for 12 til 24 timer, som sædvanlig, det tager 5 til 25 arbejdsdage for dig at få det.

Exchange
Exchange anmodninger skal fremsættes senest 7 dage efter modtagelse af ordren. Kontakt os venligst først. Angiv udveksling elementet og den nye model eller størrelse i din e-mail til kundeservice. Elementer skal være i original stand og ubrugte at blive accepteret som en tilbagevenden. Hvis du ønsker at bytte dit køb, udveksling forsendelsesomkostninger er også ansvaret for kunderne. Efter vi modtager pakken, vil vi gøre det bytte for dig så hurtigt som muligt.
Tilbage
billigt tøj, cargo bukser, tøj online, t shirt tryk, vinterjakke dame, billige kjoler
Copyright © 2020 www.xn--rabattertjonline-txb.com. All Rights Reserved